Elinstallation Trelleborg

Elinstallation Trelleborg – elektriker du alltid får tag i

Det vi erbjuder är säkra elinstallationer i Trelleborg och i kranskommuner. Hos oss får du alltid tag i en behörig elektriker som kommer när det passar dig. Tillsammans bokar vi in en tid för elinstallation, service, reparationer eller andra eljobb som behövs. Slå oss en signal så löser vi din laddbox till elbilen, skruvar upp din ytterbelysning med rörelsesensor eller ser över din elcentral så den är säker och håller måttet.

Trygga elinstallationer i Trelleborg

Det finns ganska många saker man får lov att göra på egen hand i sitt hem. Det går utmärkt att byta ut en kontakt som glappar eller en strömbrytare. Man få också tillverka skarvsladdar och byta lamphållare. Sen finns det de saker du behöver en behörig elektriker för:

  • Ändringar i fasta installationer
  • Uppdatera till jordade uttag om du har ojordat
  • Sätta in golvvärme med 230 volt
  • Gräva ner kablar i marken

När du behöver den här typen av elinstallationer i Trelleborg finns vi här. Vi kommer hem till dig på Kruthusgatan, Ryttaregatan eller ser till att elen fungerar som den ska på Lasarettet Trelleborg. Vi ser till att du alltid får professionell hjälp och det snabbt.

För din arbetsplats är det helt andra regler som gäller. Ofta får du inte ens byta en glödlampa eller byta en säkring som gått sönder. Det handlar om din trygghet och med behörig elektriker så blir jobbet utfört på ett säkert sätt. Letar du efter elektriker till ditt företag i Trelleborg? Ring oss så pratar vi om dina behov.

Glöm inte att elinstallationer som man utfört själv kan få ödesdigra konsekvenser. Försäkringar kan sluta gälla, du kan bli åtalad och i värsta fall kan någon mista livet! Med oss behöver du aldrig fundera på vad du får och inte får göra, vi löser all dina behov inom elinstallationer i Trelleborg på ett säkert sätt och det gäller både små och stora uppdrag. Kontakta oss via mejl, telefon eller vårt formulär så löser vi dina behov.

Vi har även kontor i Lund

Så behöver du en elektriker i Lund är det bara att kontakta oss.

Kontakta oss för att boka din elinstallation

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

  1. Ring oss på 0410-37 98 00 eller fyll i kontaktformuläret.  
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
  4. En lokal elektriker utför arbetet.  
  5. Du får faktura på arbetet.